Binnenkijken bij

Ron en Irene

Neem een kijkje in de open keuken van Ron en Irene: ruimtelijk, hoogwaardig en gebruiksvriendelijk!

Ron en Irene zijn ongeveer drieënhalf jaar geleden naar hun appartement in Lopik verhuisd. De keuken die toentertijd in het appartement stond was niet helemaal in de stijl van Ron en Irene, waardoor ze hebben besloten om een nieuwe keuken te nemen. Lees hieronder verder hoe zij hun ideale keuken bij Schoonhoven Keuken hebben gehaald!

Hoe zijn jullie terechtgekomen bij Schoonhoven Keukens?

“Dat ging een beetje via via”, vertelt Ron. “In het huis achter mijn dochter woont Koen en die werkt bij Schoonhoven Keukens. Hij raadde ons aan om een keertje langs te komen om te kijken. Zodoende zij we bij Schoonhoven Keukens uitgekomen. Toen we daar aankwamen namen ze de tijd voor ons en liepen we samen door onze wensen heen.”

De indeling van de nieuwe open keuken

De nieuwe keuken is echt een wereld van verschil met de oude keuken. “Hiervoor zat er nog een muurtje in de ruimte”, zegt Ron. “Deze heb ik weggehaald zodat we een mooie ruimtelijke open keuken konden krijgen. De vorige keuken had een verlaagde kookplaat en rode frontjes. Dit paste niet helemaal in onze stijl. Nu hebben wij prachtige zwarte houtlook kastjes en een dik licht werkblad die voor contrast zorgt. Je merkt echt dat het materiaal van heel hoog materiaal gemaakt is!”

“Het advies van Koen was erg fijn”, vervolgt Ron. “Hij adviseerde ons over de indeling, apparaten, kleuren en materialen. Naar aanleiding van zijn advies hebben we ook een kastenwand met ijskast tegen de muur laten plaatsen, waardoor we heel veel extra kastruimte hebben. Ook de plaatsing van het verdekte stopcontact was een goed idee! Het is een soort rondje in het werkblad die je in kunt drukken, waarna er een stopcontact naar boven komt. Heel ingenieus!”

Een ruimtelijke open keuken

“Een van de fijnste dingen aan onze nieuwe keuken vind ik dat je overal zo makkelijk bij kan”, vertelt Ron. “Als je de lades opent dan zit er nog een extra besteklade in. In vergelijking met de oude keuken is er zó slim nagedacht over de indeling. Alles is binnen handbereik. Daarnaast is het ook erg fijn dat alles een stuk ruimer oogt en je de woonkamer in kunt kijken. Dat kon hiervoor helemaal niet. Je houdt zo altijd contact met elkaar tijdens het koken. Daarnaast kan het kookeiland ook als een soort bar fungeren waardoor de keuken multifunctioneel is geworden.”

Hoe vinden jullie service van Schoonhoven Keukens?

“De service was gewoon top”, benadrukt Ron. “Ze gaven goed advies en ook tijdens het plaatsen waren ze heel secuur en vriendelijk. Je merkt gewoon meteen dat alles heel hoogwaardig is. Dankzij hun eigen werkplaats waren kleine aanpassingen zo gedaan en hoefde het niet langs een fabriek. De lijntjes waren gewoon heel kort. De afgeleverde keuken is echt fantastisch!”