Over ons

Al ruim 53 jaar zet Schoonhoven Keukens zich in om keukens – maar ook badkamers en interieur – te realiseren die écht bij u past. Door goed te luisteren en mee te denken is er altijd een oplossing mogelijk. En met de eigen werkplaats kan elke keuken naar wens worden aangepast. Schoonhoven Keukens gelooft dat alleen zo een huis echt een thuis kan worden.

Eigen werkplaats

In onze werkplaats gaan wij net dat stukje verder, want wij begrijpen dat u een keuken wilt die echt bij u past. Jaar in jaar uit realiseren wij keukens op ambachtelijke wijze in onze eigen timmerwerkplaats in de oude Melkfabriek, direct achter de showroom. Zo hoeven wij niet rekening te houden met standaardmaten en ontstaat er een op maat gemaakt product. Wij werken voornamelijk met duurzame materialen zoals hout met het FSC-keurmerk.

Bekende merken

Om voor ieder budget een passende keuken te kunnen aanbieden zijn wij ook dealer van enkele bekende merken.

Werkplaats man werken

Ook voor verbouwingen

Schoonhoven Keukens is tevens een aannemingsbedrijf en kan eventueel kleine tot middelgrote verbouwingen met of zonder constructiewerk voor u uitvoeren. Wij beschikken over eigen vakkundig personeel, waardoor de verbouwing of renovatie snel en probleemloos verloopt en u voor het gehele project slechts één aanspreekpunt en verantwoordelijke heeft: Schoonhoven Keukens.

Bent u op zoek naar een keuken?

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom voor inspiratie of advies, of gewoon voor een goede kop koffie. Er staat altijd wel een medewerker van ons klaar om u te helpen de keuken, de badkamer of het interieur te vinden die alleen bij u past. Heeft u geen tijd om langs te komen? Wij zijn ook online altijd voor u beschikbaar.