Over ons

 

Al ruim 53 jaar zet Schoonhoven Keukens zich in om keukens – maar ook badkamers en interieur – te realiseren die écht bij u past. Door goed te luisteren en mee te denken is er altijd een oplossing mogelijk. En met de eigen werkplaats kan elke keuken naar wens worden aangepast. Schoonhoven Keukens gelooft dat alleen zo een huis echt een thuis kan worden.

 
 

Eigen werkplaats


In onze werkplaats gaan wij net dat stukje verder, want wij begrijpen dat u een keuken wilt die echt bij u past. Al ruim 53 jaar worden alle onderdelen in onze eigen timmerwerkplaats in de oude Melkfabriek, direct achter de showroom, op ambachtelijke wijze door onze vakmensen gerealiseerd. Zo hoeven wij niet rekening te houden met standaardmaten en ontstaat er een op maat gemaakt product. Wij werken voornamelijk met duurzame materialen zoals hout met het FSC-keurmerk.


Neem een kijkje in de werkplaats

Bekende merken


Om voor ieder budget een passende keuken te kunnen aanbieden zijn wij ook dealer van enkele bekende merken.

  • Miele logo
  • Quooker logo
  • Liebherr logo
  • Novy logo
  • AGA logo
  • Avintage logo
  • Lacanche logo
 

Verbouwingen


Schoonhoven Keukens is tevens een aannemingsbedrijf en kan eventueel kleine tot middelgrote verbouwingen met of zonder constructiewerk voor u uitvoeren. Wij beschikken over eigen vakkundig personeel, waardoor de verbouwing of renovatie snel en probleemloos verloopt en u voor het gehele project slechts één aanspreekpunt en verantwoordelijke heeft: Schoonhoven Keukens.

 

Kom eens langs!


Kom eens een kijkje nemen in onze showroom voor inspiratie of advies, of gewoon voor een goede kop koffie. Er staat altijd wel een medewerker van ons klaar om u te helpen de keuken, de badkamer of het interieur te vinden die alleen bij u past. Heeft u geen tijd om langs te komen? Wij zijn ook online altijd voor u beschikbaar.


Doe inspiratie op Neem contact op