Inspiratie keukens

 

Inspiratie nodig voor jouw nieuwe keuken? Of ideeën nodig voor een kookeiland? Schoonhoven Keukens helpt je graag op weg en laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op of kom eens langs in de showroom, dan bespreken we de mogelijkheden.

 


Industriële keukens


Industriële keukens worden gekenmerkt door een stoer en robuust uiterlijk. Vaak maken wij gebruik van staal, beton en massief hout, waarbij de eigenschappen van de materialen goed zichtbaar zijn.


Bekijk de industriële keukens
 
 


Klassiek landleven keukens


Klassiek landleven keukens worden gekenmerkt door ambachtelijke houten paneeldeuren gemaakt door middel van een pen-en-gat-verbinding, wat het een klassiek en nostalgisch uiterlijk geeft. De deuren hangen in kozijnen met echte scharnieren. Uiteraard worden deze keukens vervaardigd van massief hout naar keuze en met de hand afgeschilderd.


Bekijk de klassiek landleven keukens


Strak landelijke keukens


Strak landelijke keukens worden gekenmerkt door paneeldeuren met minimale profilering, zoals bijvoorbeeld een afgeschuind profiel of een duivenjager, in combinatie met een vlak binnenpaneel. Dit wordt dan ook meestal afgeschilderd in een frisse kleur naar keuze.


Bekijk de strak landelijke keukens
 
 


Moderne keukens


Moderne keukens worden gekenmerkt door vlakke strakke fronten, in kleur gespoten. Het spuiten kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld zijdeglans, hoogglans en metallic lak. Deze keukens worden ook veelal greeploos gemaakt met mooie zichtlijnen.


Bekijk de moderne keukens


Terrazzo en Granito keukens


Terrazzo en Granito keukens worden gekenmerkt door de werkbladen zonder deelnaden. Deze keukenbladen worden gegoten in een mal die op de keukenkasten gemaakt is. Aan de achterzijde van het keukenblad kan er gelijk een doorlopende opsmering gemaakt worden, tegen het stoten en spatten op de muren. Bij het spoelgedeelte kan het werkblad aflopend gesmeerd worden naar de spoelbak.


Bekijk de Terrazzo en Granito keukens
 
 


Kaasplanken keukens


Kaasplanken keukens zijn stoere robuuste keukens die met de hand op maat gemaakt worden van echte kaasplanken. Deze planken hebben tientallen jaren gediend voor het rijpen van kazen. Als je heel goed kijkt zie je de kaasafdrukken terug in de keuken. Dit geeft een unieke authentieke uitstraling aan de keuken.


Bekijk de kaasplanken keukens