Alle keukens

Een keuken van Schoonhoven Keukens is nooit precies hetzelfde. Wij passen onze keukens aan aan de wensen van u en de mogelijkheden van uw huis. Kom vrijblijvend langs in onze showroom en wij denken graag met u mee.

Industriële keukens

Industriële keukens worden gekenmerkt door een stoer en robuust uiterlijk. Vaak maken wij gebruik van staal, beton en massief hout, waarbij de eigenschappen van de materialen goed zichtbaar zijn.

Industriele keuken antraciet
Landelijke keuken wit

Klassiek landleven keukens

Klassiek landleven keukens worden gekenmerkt door ambachtelijke houten paneeldeuren gemaakt door middel van een pen-en-gat-verbinding, wat het een klassiek en nostalgisch uiterlijk geeft. De deuren hangen in kozijnen met echte scharnieren. Uiteraard worden deze keukens vervaardigd van massief hout naar keuze en met de hand afgeschilderd.

Strak landelijke keukens

Strak landelijke keukens worden gekenmerkt door paneeldeuren met minimale profilering, zoals bijvoorbeeld een afgeschuind profiel of een duivenjager, in combinatie met een vlak binnenpaneel. Dit wordt dan ook meestal afgeschilderd in een frisse kleur naar keuze.

strakke keuken wit voorkant stoelen
Miele-Schoonhoven-Flipse-001

Moderne keukens

Moderne keukens worden gekenmerkt door vlakke strakke fronten, in kleur gespoten. Het spuiten kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld zijdeglans, hoogglans en metallic lak. Deze keukens worden ook veelal greeploos gemaakt met mooie zichtlijnen.

Terrazzo en Granito keukens

Terrazzo en Granito keukens worden gekenmerkt door de werkbladen zonder deelnaden. Deze keukenbladen worden gegoten in een mal die op de keukenkasten gemaakt is. Aan de achterzijde van het keukenblad kan er gelijk een doorlopende opsmering gemaakt worden, tegen het stoten en spatten op de muren. Bij het spoelgedeelte kan het werkblad aflopend gesmeerd worden naar de spoelbak.

Landleven Schoonhoven (23) 16-9
kaasplanken keukendeuren wit voorkant

Kaasplanken keukens

Kaasplanken keukens zijn stoere robuuste keukens die met de hand op maat gemaakt worden van echte kaasplanken. Deze planken hebben tientallen jaren gediend voor het rijpen van kazen. Als je heel goed kijkt zie je de kaasafdrukken terug in de keuken. Dit geeft een unieke authentieke uitstraling aan de keuken.

Massief houten keukens

Massief houten keukens kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling, waarbij er bijvoorbeeld een keuze kan worden gemaakt in de houtsoort.

SH_Schoonhoven_Lekkerkerk_01