Handgemaakte keukens op maat

gemaakt met oog voor detail

Maatwerk keukens

EEN IMPRESSIE VAN ONZE MAATWERK KEUKENS


"Door creatieve toepassingen is niets onmogelijk"

Schoonhoven Keukens & Interieur maakt keukens geheel op maat met de hand in eigen werkplaats achter de showroom in Schoonhoven.

Wat opvalt als men binnenloopt bij Keukencentrum Schoonhoven is de bijzondere sfeer in de 350 m² grote showroom, die zowel in de keukenaccessoires, alsmede in de persoonlijke gesprekken met de mensen van Keukencentrum Schoonhoven tot uitdrukking komt. Niet alleen strakke moderne keukens, maar vooral landelijke keukens en massief houten keukens, de specialiteit van Keukencentrum Schoonhoven, zijn er te vinden..

De keukens worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats geheel naar uw wens. Handgeschilderde paneeldeuren in ieder gewenst profiel met pen- en gatverbinding en in iedere denkbare kleur, alsmede stoere, robuuste keukens in massief eiken met werkbladen van beton of strakke designkeukens in hoogglans gespoten.

Naast keukens en badkamer worden ook interieurs op maat gemaakt, bijvoorbeeld: kamer-en-suites, inloopkasten, boekenkasten, inrichting van kantoor aan huis, haardmeubels, tafels, wastafelmeubels tot en met een compleet interieur in stijl. Denk hierbij ook aan vloeren, binnendeuren, wanden, plinten, neuten, architraven, wij denken met u mee tot in de kleinste details!


Stoere robuuste rustieke keukens

Modern design greeploze keukens

Vrijblijvende offerte? Neem contact op