Binnenkijken bij

Emma en Tijmen

Binnenkijken bij Emma en Tijmen: een strakke keuken vol met gezellige elementen

Emma en haar man Tijmen zijn ruim een jaar geleden verhuisd naar hun nieuwe huis. Voor de verhuizing hebben ze de hele indeling van het huis veranderd en besloten om ook de keuken te laten verbouwen. Ze kozen ervoor om de keuken te laten ontwerpen en plaatsen door Schoonhoven Keukens. In dit artikel nemen we een kijkje in hun prachtige keuken en delen we de ervaringen van Emma met de verbouwing.

Het begin van de nieuwe keuken

“Het huis en de keuken waar we naar verhuisden hadden een oude vormgeving en het paste niet in onze stijl”, vertelt Emma. “Daarom hadden we besloten om het hele huis te verbouwen. We waren op zoek naar een partij die met ons mee kon denken en meer kon leveren dan een standaard keuken. Via mijn schoonouders zijn we toen bij Schoonhoven Keukens uitgekomen.”

“We wisten wel al goed wat we wilden”, vervolgt Emma. “Hiervoor hadden we een landelijke keuken, maar nu wilden we toch wel iets strakkers. Om een gulden middenweg te vinden hebben we weer wat speelse elementen toegevoegd zoals het lichte werkblad en de tegeltjes op de muur. Ook de plankjes en de lichtspotjes dragen echt bij aan het gezellig maken van onze keuken.”

Een ruime keuken die aansluit bij de rest van het huis

“Het grootste verschil is toch echt wel het keukeneiland”, zegt Emma enthousiast. “Daar word ik echt heel blij van. Je staat midden in de kamer waardoor je altijd betrokken bent bij de rest van het huis en er is zoveel ruimte! Dankzij slimme indelingen van Schoonhoven Keukens heeft onze keuken heel veel opbergruimte waardoor we veel apparaten kunnen opbergen zodat het niet op het werkblad staat. Dat straalt toch weer rust uit in huis.”

Een plek om samen te komen

Het kookeiland is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar het draagt ook bij aan de gezelligheid in de ruimte. Emma: “Als er vrienden komen borrelen dan kun je heerlijk aan het eiland staan. De kinderen ontbijten ook altijd aan de barkrukjes terwijl Tijmen en ik de broodtrommels voor de dag klaarmaken. Daarnaast zitten we aan het eiland met een wijntje als een van ons kookt. Het is echt heerlijk om dagelijks te gebruiken!”

De service van Schoonhoven Keukens

“We vonden de service van Schoonhoven Keukens erg goed”, aldus Emma. “Ze waren altijd bereikbaar dankzij de korte lijntjes en ze dachten goed met ons mee. Er waren wat dingetjes met de leveringen maar er werd altijd helder gecommuniceerd en alles werd heel snel weer opgelost. Je merkt dan toch dat je werkt met een kleiner bedrijf wat veel sneller kan handelen en schakelen. Bij een grote keukenzaak zou je dan al snel van het kastje naar de muur worden gestuurd. Ze hebben alles tot in de details goed geregeld!”