Binnenkijken bij

Natascha en Ronald

Natascha en Ronald’s nieuwe landelijke keuken van Schoonhoven Keukens is stoer en functioneel

Een keuken is het hart van een huis, de plek waar heerlijke maaltijden worden bereid en waar gezelligheid en samenzijn centraal staan. Voor Natascha en haar man Ronald was het tijd om hun keuken een nieuw leven in te blazen. Na 20 jaar trouwe dienst was hun oude keuken toe aan vervanging. Ze wilden een keuken op maat, die perfect aansloot bij hun wensen en de landelijke sfeer van hun huis. Het avontuur begon toen ze Schoonhoven Keukens inschakelden om hun droomkeuken werkelijkheid te maken.

Op zoek naar maatwerk en persoonlijke touch

Natascha en Ronald bezochten in eerste instantie een lokale keukenleverancier, maar kregen daar niet het goede gevoel. Ze wilden geen standaardopties, maar een keuken die volledig op maat werd gemaakt. Ook wilden ze graag grotere lades en speciale hoeken. Na wat bladeren in een tijdschrift kwamen ze bij Schoonhoven Keukens terecht. Een gok die al snel de juiste bleek te zijn. Ze hadden een afspraak met Richard, een van de eigenaren, en werden direct gerustgesteld. “Schoonhoven Keukens bood maatwerk en had hun eigen werkplaats”, vertelt Natascha. “Ze waren meteen heel eerlijk en open over hun werkwijze, wat wij erg fijn vonden.”

De perfecte integratie van oud en nieuw

Een belangrijke eis voor Natascha was dat de keuken naadloos zou overlopen in de aanbouw van hun huis. Ze wilden geen losstaande delen, maar een vloeiende overgang tussen oud en nieuw. Schoonhoven Keukens begreep dit en zorgde ervoor dat de keuken perfect geïntegreerd werd in de ruimte. “De werkzaamheden zijn heel goed verricht om dit vloeiend over te laten lopen”, aldus Natascha. “Het verschil tussen het huis en de aanbouw is eigenlijk niet te zien.”

Een functionele landelijke keuken

De nieuwe keuken van Natascha en Ronald is niet alleen functioneel, maar ook een gezellige plek geworden waar het hele gezin graag samenkomt. De eettafel is een belangrijk onderdeel van de keuken en zorgt voor een naadloze verbinding tussen de keuken en de aanbouw. Hier wordt elke avond samen gegeten en ook tussendoor vinden gezinsleden hun plekje op de barkrukken. De keuken is een echte eyecatcher geworden, met een prachtig aanrechtblad dat perfect past bij de landelijke sfeer en stoere elementen van het huis.

“Onze landelijke leuken is mooi, praktisch en gebruiksvriendelijk”, vertelt Natascha. “Richard heeft ook zo goed meegedacht over de indeling. Zo is alles binnen handbereik en is er gezorgd dat alle apparaten op de juiste plek zitten. Onze nieuwe keuken is echt een stap vooruit in de tijd vergeleken met onze oude keuken. Dat vond ik eerst wel even spannend maar de uitkomst is een prachtige keuken die goed bij ons past!”