Binnenkijken bij

Cobi en Theo

Welkom in de moderne witte keuken van Cobi en Theo: de ideale mix tussen vormgeving en gebruiksvriendelijkheid

Toen Cobi en Theo naar hun nieuwe appartement verhuisden, was de keuken die daarin zat niet helemaal naar wens. De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis en daarom besloot het stel om op zoek te gaan naar de geschikte keukenexpert om hen te helpen met het creëren van hun ideale keuken. Lees hieronder hoe Cobi vertelt over hun keuzes en ervaringen gedurende het proces.

Van oude apparatuur naar een nieuwe keuken

“In eerste instantie waren we alleen van plan om de oude apparatuur te vervangen”, vertelt Cobi. “We gingen langs bij het Miele Experience Center in Vianen omdat ik toentertijd geïnteresseerd was in Miele-apparatuur. Na een gesprek met de verkoper daar werd ons aangeraden om een keer bij Schoonhoven Keukens te gaan kijken. Van het een kwam het ander en toen hebben we de hele keuken door hen laten verbouwen.”

Een witte keuken bij Schoonhoven Keukens

“We werden bij aankomst bij Schoonhoven Keukens heel prettig geholpen. Onze wensen waren onder andere goede apparatuur, genoeg werkruimte en geen donkere of zwarte fronten. Uiteindelijk is het een witte keuken geworden waardoor de kamer er een stuk ruimtelijker uitziet ondanks dat de nieuwe keuken groter is dan de oude keuken. Richard van Schoonhoven Keukens is op basis van onze wensen begonnen met tekenen en daar is een zeer fraaie keuken uitgekomen.”

Ontzettend lekker eten

“We hebben twee Miele-ovens in huis”, vervolgt Cobi. “Een daarvan is een heteluchtoven en de andere is een stoomoven. Die laatste gebruiken wij ontzettend vaak. We eten heel veel groenten en door die in de stoomoven te bereiden krijg je eten wat zó puur van smaak is, daar hoef je eigenlijk niks meer aan toe te voegen. Naast koken kun je er ook heel goed mee bakken. Af en toe geeft hij dan een stoomstoot waarmee je cake of ander baksel extra luchtig wordt.”

Een heerlijke plek in huis

Naast de fijne apparaten zijn er nog meer dingen waar Cobi blij van wordt als ze aan haar witte keuken denkt. Cobi: “We hebben boven het aanrecht een plankje met verlichting erin laten plaatsen. Ik word er helemaal vrolijk van wanneer ik ernaar kijk. Daarnaast is er gewoon veel werkruimte en is het keramische werkblad heel makkelijk schoon te houden. Alles is binnen handbereik dankzij de vele handige lades en de afwasmachine die op hoogte is geplaatst. De keuken is dus niet alleen mooi maar ook heel gebruiksvriendelijk!”

Wat vonden jullie van de service van Schoonhoven Keukens?

“Daar kan ik niet anders dan positief over zijn”, vertelt Cobi. “Ze hebben de boel ook netjes achtergelaten na het plaatsen en ik heb er eigenlijk helemaal niet naar om hoeven kijken. Je merkt toch wel dat ze dankzij hun eigen werkplaats iets bijzonders hebben vergeleken met andere keukenzaken. De service was geweldig!”