Neem een kijkje in onze werkplaats

 

In onze werkplaats maken wij keukens op maat. Met volle passie gaan wij te werk om keukens, badkamers en interieur te maken die bij u en uw huis past. We laten u graag zien hoe we dit doen.

 
 

Van melk naar keukens


Onze werkplaats kent een lange geschiedenis. Meer dan een eeuw geleden werd de werkplaats nog gebruikt als melkfabriek. Inmiddels is de werkplaats al meer dan 53 jaar de plek waar keukens een eigen karakter krijgen en echt gaan passen bij uw huis. De werkplaats is daardoor nog steeds goed voor elk.


De werkplaats staat voor onze passie om keukens te bieden die passen bij de wensen en behoeftes van de klant. Ook badkamers en interieur kunnen naar wens worden aangepast in onze werkplaats.

 
Onze werkplaats geeft ons de mogelijkheid altijd met u mee te denken. Er is altijd wel een manier om tot een keuken te komen die bij u en uw huis past.
 
 

Echte vakmensen


Een mooie keuken zit in de details. Daarom werken er in de werkplaats alleen echte vakmensen die gebruik maken van betrouwbaar gereedschap en duurzame materialen, zoals hout met het FSC-keurmerk. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw keuken er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog eens lang meegaat.

 

Altijd meedenkend


Het vinden van een keuken die bij u past kan best lastig zijn. Schoonhoven Keukens beseft dat ieder huishouden andere wensen heeft, zowel in de stijl als de mogelijkheden van de keuken. De werkplaats geeft ons de mogelijkheid met u mee te denken en tot een keuken te komen die past bij uw behoeftes en smaak. Alle keukens die wij aanbieden kunnen aangepast worden naar wens.


Aangezien Schoonhoven Keukens tevens een aannemingsbedrijf is, kunnen kleine tot middelgrote verbouwingen ook nog eens door ons worden uitgevoerd. Zo denkt Schoonhoven Keukens mee van A tot Z.

 

Kom eens langs!


Nieuwsgierig hoe wij dit allemaal doen? U bent altijd welkom een kijkje te nemen in de werkplaats (en natuurlijk de showroom). Er staat altijd wel een medewerker klaar om de passie van Schoonhoven Keukens van dichtbij te laten zien.


Doe inspiratie op Neem contact op