Klassiek landleven keukens

Klassiek landleven keukens worden gekenmerkt door ambachtelijke houten paneeldeuren gemaakt door middel van een pen-en-gat-verbinding, wat het een klassiek en nostalgisch uiterlijk geeft. De deuren hangen in kozijnen met echte scharnieren. Uiteraard worden deze keukens vervaardigd van massief hout naar keuze en met de hand afgeschilderd.

Houten laden en keukenkasten

Kasten en laden gemaakt van hout behoort ook tot de mogelijkheden. Denkt u onder andere hierbij aan massief grenen, eiken of watervast multiplex, al dan niet afgewerkt met een traditionele verbinding: half-houts of zwaluwstaartverbinding.

Uiteraard kunnen we ook de bestekindelingen in de laden geheel van hout naar wens vervaardigen. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats waar vakmensen de keukens voor u op maat maken.

Landleven Schoonhoven (14) copy
Landleven Schoonhoven (13) copy

Ronde keukenkasten

Ronde deuren en kasten worden veelal toegepast naast de binnen- en buitendeuren zodat men zich niet stoot aan de scherpe hoeken bij binnenkomst van de keukenruimte. Schoonhoven Keukens is een van de weinigen die elke ronde deur naar wens op maat kan maken. Zelfs gehele ronde keukens behoort tot de mogelijkheden.

Stel uw eigen keuken samen

Bekijk de opties en stel uw keuken samen via onze keuken-tool. Vervolgens nemen wij contact met u op, uiteraard volledig vrijblijvend!

Met oog voor detail

Uiteindelijk bepalen de details de keuken. Denkt u hierbij bijvoorbeeldook aan het keukenblad, al dan niet in het werk gemaakt, zoals terrazzo. Of een mooi natuurstenen blad zoals Belgisch hardsteen of marmer. Onze keukens worden altijd volledig afgewerkt met mooie kranen en handgrepen en passende sfeerverlichting. Zo bent u er zeker van dat het echt uw keuken wordt.

terrazzo keukenblad
Bent u op zoek naar een keuken?

Kom eens langs in onze showroom. We helpen u graag de keuken te vinden waar u naar op zoek bent.