Strak landelijke keukens

Industriële keukens worden gekenmerkt door een stoer en robuust uiterlijk. Vaak maken wij gebruik van staal, beton en massief hout, waarbij de eigenschappen van de materialen goed zichtbaar zijn.

Moderne landleven keukens

Bij Schoonhoven Keukens gaan we voor kwaliteit. Door gebruik te maken van duurzame materialen en te werken met ervaren vakmannen zorgen wij dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Onze moderne landelijke keukens hebben een tijdloos karakter en beloven nog vele jaren hun strakke uiterlijk te behouden.
witte keuken met houten blad
groene keuken strak kraan

Landelijke keukens met plankeffect

Naast strak landleven keukens met paneeldeurtjes kunnen de fronten ook worden uitgevoerd met een zaagsnede, de zogeheten plankeffectkeukens. Deze keukens kunnen met de hand worden afgeschilderd of, als het nog strakker moet, worden gespoten.

Met oog voor detail

In strakke landleven keukens kunnen ook materialen zoals rvs en massief hout toegepast worden. Dit geeft de keuken een eigentijdse uitstraling. Ook de details zoals hangplanken, houten werkbladen en hakblokken worden geheel naar wens op maat met de hand gemaakt in onze werkplaats.

witte kopjes in blauwe keuken

Stel uw eigen keuken samen

Bekijk de opties en stel uw keuken samen via onze keuken-tool. Vervolgens nemen wij contact met u op, uiteraard volledig vrijblijvend!