Keukens op maat

 

Bij Schoonhoven Keukens & Interieur is geen enkele keuken precies hetzelfde. Een keuken moet immers zowel passen bij het huis als bij uw wensen. Door middel van een goed gesprek en ervaren vakmensen weten we dit altijd wel te bereiken. We nodigen u graag uit eens te komen kijken in onze showroom!

 
 

Eigen werkplaats


Onze eigen werkplaats geeft ons de mogelijkheid keukens op maat te maken. Met passie gaan onze vakmensen te werk om keukens een eigen gezicht te geven. Of het nu gaat om een keukenblad of een andere kastkleur, alles is mogelijk.

In onze werkplaats wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame materialen en modern gereedschap. Onze vakmensen werken in nauwe samenwerking met onze tekenaars, zodat u erop kunt vertrouwen dat de keuken ook echt in het huis gaat passen.


Neem een kijkje in de werkplaats
 
 
 

Kom eens langs!


Kom eens een kijkje nemen in onze showroom voor inspiratie of advies, of gewoon voor een goede kop koffie. Er staat altijd wel een medewerker van ons klaar om u te helpen de keuken, de badkamer of het interieur te vinden die alleen bij u past. Heeft u geen tijd om langs te komen? Wij zijn ook online altijd voor u beschikbaar.


Neem contact op