Uw keuken samenstellen

Uw keuken samenstellen kan gemakkelijk en snel via onze keuken-tool. Met een paar simpele vragen kunnen we een globale prijsindicatie geven op basis van uw wensen. Begin hieronder met het ontwerpen van uw keuken.

Start de keuken-tool

Hoe werkt de keuken-tool?

De offerte-tool stelt u een aantal vragen over uw gewenste keuken. Uw antwoordmogelijkheden worden visueel ondersteund, zodat u een goed beeld kunt vormen. Vervolgens gaan onze experts aan de slag om een prijsindicatie te geven gebaseerd op uw keuzes. Dit alles is geheel vrijblijvend; u bepaalt zelf of u vervolgens een afspraak wil maken in de showroom.

Onze offerte-tool is bedoeld voor mensen die nog niet precies weten wat ze willen. Door een paar simpele vragen te stellen hopen we u verder op weg te kunnen helpen. Weet u wel precies wat u wilt? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we meteen de mogelijkheden.

Hoe maken wij uw keukens op maat?

Door gebruik te maken van onze eigen werkplaats achter de showroom kunnen we de keukens gemakkelijk op maat maken. Hierdoor zijn korte lijntjes met de vakmensen op de werkvloer goed mogelijk en hoeven we geen werk uit te besteden. Zo weet u zeker dat een keuken van Schoonhoven Keukens van goede kwaliteit is.

Bent u op zoek naar een keuken?

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom voor inspiratie of advies, of gewoon voor een goede kop koffie. Er staat altijd wel een medewerker van ons klaar om u te helpen de keuken, de badkamer of het interieur te vinden die alleen bij u past. Heeft u geen tijd om langs te komen? Wij zijn ook online altijd voor u beschikbaar.