Uw keuken samenstellen


Uw keuken samenstellen kan gemakkelijk en snel via onze keuken-tool. Met een paar simpele vragen kunnen we een globale prijsindicatie geven op basis van uw wensen. Begin hieronder met het ontwerpen van uw keuken.

powered by Typeform
 

Hoe werkt de keuken-tool?

De offerte-tool stelt u een aantal vragen over uw gewenste keuken. Uw antwoordmogelijkheden worden visueel ondersteund, zodat u een goed beeld kunt vormen. Vervolgens gaan onze experts aan de slag om een prijsindicatie te geven gebaseerd op uw keuzes. Dit alles is geheel vrijblijvend; u bepaalt zelf of u vervolgens een afspraak wil maken in de showroom.


Onze offerte-tool is bedoeld voor mensen die nog niet precies weten wat ze willen. Door een paar simpele vragen te stellen hopen we u verder op weg te kunnen helpen. Weet u wel precies wat u wilt? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we meteen de mogelijkheden.

 

Hoe maken wij uw keukens op maat?

Door gebruik te maken van onze eigen werkplaats achter de showroom kunnen we de keukens gemakkelijk op maat maken. Hierdoor zijn korte lijntjes met de vakmensen op de werkvloer goed mogelijk en hoeven we geen werk uit te besteden. Zo weet u zeker dat een keuken van Schoonhoven Keukens van goede kwaliteit is.

Bekijkt u liever de keukens van dichtbij?

Heeft u nog geen beeld bij uw keuken en helpt onze tool u niet verder? Kom dan eens langs in onze showroom! Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen de keuken te vinden die bij u past. Heeft u geen tijd om langs te komen? Op onze website hebben wij eveneens vele keukens staan die u rustig kunt bekijken wanneer u zelf tijd heeft.