Exclusieve keukens

Bij Schoonhoven Keukens is iedere keuken uniek. Dat kan ook niet anders, want we maken al onze keukens in onze eigen werkplaats op maat.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

Kwaliteit door ambacht

Een keuken vormt het hart van de woonkamer. Daarom geeft Schoonhoven Keukens uw keuken de aandacht die het verdient. Iedere keuken wordt gemaakt in de eigen werkplaats, direct achter onze showroom.

Met jarenlange ervaring wordt uw keuken tot in detail uitgewerkt. Heeft u specifieke wensen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Werkplaats - Detail 2
DSC_3741

Volledig ontzorgd

Schoonhoven Keukens is meer dan alleen keukens. Wij zijn tevens een aannemersbedrijf die diverse verbouwingen voor u kunnen oppakken. Van badkamer tot veranda, we staan voor u klaar. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw verbouwingen.

Duurzaam en betrouwbaar

Onze kwaliteit zit niet alleen in ons vakmanschap, maar ook in de materialen die we gebruiken. Van strakke terrazzo keukenbladen tot robuuste kaasplanken keukendeuren (die écht als kaasplank zijn gebruikt), alles is mogelijk.

We gaan graag met u in gesprek om tot de kleuren en materialen te komen dat uw keuken uw droomkeuken maakt.

_ROB7310

Maak een afspraak

U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken.

Wilt u er echter zeker van zijn dat één van onze mensen beschikbaar is voor een gesprek, dan verzoeken wij u om hiervoor een afspraak te maken. 

    We zullen contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.
    Bent u op zoek naar een keuken?

    Kom eens langs in onze showroom. We helpen u graag de keuken te vinden waar u naar op zoek bent.