Bedrijfsinfo

Al ruim 53 jaar worden alle onderdelen in onze eigen timmerwerkplaats in de oude Melkfabriek, direct achter de showroom, op ambachtelijke wijze door onze vakmensen gerealiseerd. Het spreekt vanzelf dat wij ons niet om standaardmaten hoeven te bekommeren. Hierdoor ontstaat een op de juiste maat gemaakt product. Wij werken voornamelijk met duurzame materialen zoals hout met het FSC-keurmerk.

Om voor ieder budget een passende keuken te kunnen aanbieden zijn wij ook dealer van enkele bekende keukenfabrikanten. Zo nodig kunnen we deze keukens aanpassen en eigengemaakte details toevoegen zodat een persoonlijk tintje de keuken net even anders maakt.

Een ander sterk punt van Schoonhoven Keukens is dat wij naast de montage alle bijkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken of badkamer, het aanpassen van leidingwerk tot en met stuken, schilderen, tegelen en aftimmeren.

Schoonhoven Keukens is tevens een aannemingsbedrijf en kan eventueel kleine tot middelgrote verbouwingen met of zonder constructiewerk voor u uitvoeren. Wij beschikken over eigen vakkundig personeel, hierdoor verloopt de verbouwing of renovatie snel en probleemloos en heeft u voor het gehele project slechts één aanspreekpunt en verantwoordelijke: Schoonhoven Keukens.

Het is niet voor niets dat Schoonhoven Keukens inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. De prettige werkwijze, het persoonlijke contact en het ongeëvenaarde vakwerk trekt al jaren van heinde en verre klanten naar het zilverstadje aan de Lek.

 

Handgemaakte keukens, interieurs, badkamers en kamer-en-suite op maat gemaakt in onze werkplaats achter de showroom.

Schoonhoven keukens en interieur ook aannemersbedrijf met eigen vakmensen in dienst zodat u gedurende de verbouwing maar één aanspreekpunt heeft.


 

Contact informatie

Filiaal Schoonhoven:
Lopikersingel 11
2871 AP SCHOONHOVEN


Bel ons: 0182 - 38 30 18
Fax: 0182 - 38 72 32
E-mail: info@kcschoonhoven.nl